kurssit

Aloituskurssit online

Aloituskurssit keväällä 2024

Parempi uni, vähentynyt huoli ja ahdistus, vähentynyt työstressi, lisääntynyt notkeus, vähemmän lihas- ja selkäkipuja, kehotietoisuuden parantuminen

Tutustu TRE menetelmään aloituskurssilla ja opi lievittämään kehon syviä jännitystiloja tärisemällä.

su 25.2.2024 klo 11-13:30, online 3-6 hlölle, Hinta 80€

la 20.4.2024 klo 10-12:30, online 3-6 hlölle. Hinta 80€

Ilmot/tiedustelut: info@hierbabuena.fi

Tervetuloa Aloituskurssille!

ALOITUSKURSSI on koulutus, joka antaa eväät TRE -metodiin itsehoitomenetelmänä. Koulutus koostuu luennosta ja käytännön harjoituksesta. Luento-osuudessa käydään läpi TRE:n taustoja ja viitekehystä. Käytännön harjoituksessa käydään läpi lämmittäviä ja aktivoivia aloitusliikkeitä ja harjoituksen lopettaminen sekä tietysti täristään. Näin pääset turvallisesti alkuun ja voit jatkaa harjoittelua omatoimisesti. Menetelmä sopii itsehoitomenetelmäksi.

Nämä Aloituskurssit toteutetaan etänä zoomin kautta. Saat ilmottautumisen jälkeen ennen kurssin alkua linkin, jolla pääset osallistumaan. Tarvitset siis kamerallisen että äänellisen yhteyden sekä hiukan tilaa seinää vasten ja lattiatasossa. Tietokone, läppäri on hyvä sijoittaa siten, että näyt kokonaan harjoitutusta tehdessä.

TRE -harjoittelu sopii ja on turvallista kaikille perusterveille. Sitä ei suositella seuraavissa tapauksissa: akuutti vamma tai leikkauksesta toipuminen, heti synnytyksen jälkeen, sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen jälkeen, epilepsia.