kurssit

Perjantain ohjattu harjoitus

Harjoitustunti perjantaisin klo 18

Tämä on Sinulle, joka olet tutustunut TRE metodiin aloituskurssilla. Kenties kaipaat ohjausta oman harjoittelun lisäksi ja tueksi. Kenties aloituskurssista on aikaa ja kaipaat ohjausta ennen omaan harjoittelun siirtymistä tai sen rinnalle.

Tervetuloa onlinetunneille!

Tunneille ilmoittaudutaan / paikka varataan viikottain keskiviikkoon mennessä. Harjoitustunnin hinta vaihtelee osallistujamäärän mukaan, sillä kyseessä on pienryhmä. Hinta 20-35€/kerta.

*Tunti on perjantaisin klo 18 ja lopetus n. 19:15. Huom harjoitustunnin kesto voi vaihdella osanottajamäärästä riippuen ollen hiukan pidempi tai lyhyempi.

*Tunnille ilmoittaudutaan aina erikseen eli se ei sido jokaviikkoiseen läsnäoloon, vaan voit osallistua silloin kuin kaipaat ohjausta ja yhteistä tekemistä.

*Harjoituskerran hinta vaihtelee osanottajamäärän mukaan 20-35€/kerta. Myös harjoitus yksityistuntina on haluttaessa mahdollinen.

ILMOITTAUTUMINEN

Viikon tunnille ilmoittaudutaan viimeistään edellisenä keskiviikkona esim tähän tyyliin:

– ilmoittaudun Tre-tunnille, vain ryhmäharjoitus*

– ilmottaudun Tre-tunnille ryhmä / jaettu**

– ilmoittaudun Tre harjoitukseen ryhmä / jaettu / yksityistunti***

HINNAT

Nämä hinnat koskevat vain perjantain onlinetuntia. Hinnat sisältävät alv:n.

*ryhmäharjoitus (online) 4-6 hlöä á 20€

**jaettu harjoitustunti (online) eli 2-3 osanottajaa á 25-35€

***harjoitustunti yhdelle (online) 60€, kesto 60min

VARAA PAIKKASI VIIKON TUNNILLE

info@hierbabuena.fi

Tunti toteutuu aina, kun riittävästi ilmoittautuneita. Siksi on hyvä ilmaista onko halukas vain ryhmäharjoitteluun vai sopiiko myös jaettu tunti tai kenties yksityistunti. Vahvistan saman viikon torstaina tunnin toteutumisen, osallistujien määrän ja laitan ilmoittautuneille osallistumislinkin sähköpostitse.

TÄRISEMISIIN!